Május 7.-én debütál a Mikrobiom Akadémia első rendezvénye!

Elérkezett az idő arra, hogy a mikrobiom egy külön teret kapjon a tudományos rendezvények világában. Megnyitott a Mikrobiom Akadémia! Olvasson rólunk, tekintse meg a részletes szakmai programunkat és regisztráljon rendezvényünkre.

Csapatunk több, mint 16 éve teljes elszántsággal foglalkozik a bélflóra, ma már mikrobiom témakörrel, követi a téma szakirodalmát. Sok évvel ezelőtt álmodtuk meg a Mikrobiom Akadémiát azzal a céllal, hogy összefogjunk a szakma kiválóságaival és együtt haladjunk a mikrobiom szakirodalom lüktetésével. Ez a nap is eljött és nagy örömmel és sok munkával a hátunk mögött – a virus helyzetre való tekintettel online térben – megnyitja kapuit a Mikrobiom Akadémia.

Az első rendezvényünk 2021.04.07-én pénteken, 18:00-20:00-ig kerül megrendezésre, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. A rendezvény pontszerző, a részvétel regisztrációhoz kötött. A Mikrobiom Akadémia tudományos testületének tagjai foglalják majd össze a legfontosabb információkat a mikrobiomról, annak szerepéről különböző betegségekben, diagnosztikájáról és terápiás vonatkozásairól.

Bízunk benne, hogy Ön is velünk tart ezen az egyedülálló rendezvényen!

A Mikrobiom Akadémia csapata